Overzicht vanTestimonials

Onze succesverhalen


Onze referenties spreken voor zich. Ontdek de succesverhalen van tevreden klanten die hebben geprofiteerd van onze professionele diensten en innovatieve oplossingen. Van samenwerkingen op het gebied van softwareontwikkeling en systeemintegratie tot het leveren van betrouwbare IT-partnerships. We zijn trots op de waarde die we hebben toegevoegd aan diverse bedrijven en organisaties. Lees hun ervaringen en ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen hebben bijgedragen aan hun groei en succes.

Prettige samenwerking, altijd bereikbaar, meedenkend en informeel contact!

Dankzij de volledige automatisering van het proces besparen zowel de klant als de verkoper veel tijd bij bestellingen van mensen die weten wat ze nodig hebben. Er is een API-koppeling gerealiseerd tussen de op maat gemaakte webshop van Van den Berk en Epicor, de ERP-software die door Van den Berk wordt gebruikt.


E. van Beers

Van den Berk Boomkwekerijen

Bonuscollega's op afstand. Ze vormen een verlengstuk van onze organisatie!

We hebben producten ontsloten om zoveel mogelijk gebruik te maken van de gegevens die al aanwezig waren in de Exact ERP-tooling. Door goed afgebakende API's te gebruiken, zorgen we ervoor dat alle gegevens automatisch up-to-date blijven en er intern aanzienlijke besparingen zijn gerealiseerd, omdat medewerkers efficiënter kunnen werken.


M. Oulad Elhani

Doco International

De samenwerking verloopt soepel!

Er is een API-koppeling gerealiseerd tussen Sylius en de zogenaamde ETK-database, een database waarin alle producten, types en modellen van BMW zijn opgenomen. Dit was essentieel om actuele informatie en producten op de webshop te kunnen tonen. Daarnaast is er ook een zoekfunctie geïmplementeerd met behulp van ElasticSearch, die razendsnel de juiste resultaten weergeeft.


M. Mertens

BMW Dubbelsteyn

AC is een prettige sparringpartner voor complexe vraagstukken.

Alka maakt gebruik van Exact, als basis voor haar bedrijfsvoering. Echter, niet al haar processen kunnen volledig geautomatiseerd worden. Met name de praktische automatisering van orderpicking, evenals de processen van vertegenwoordigers en wederverkopers, vormen een uitdaging. Voor Alka hebben we een backoffice-systeem ontwikkeld dat via API's data importeert uit Exact en andere systemen.


WJ. Wijnstra

Alka®

AC is onze betrouwbare IT-partner voor softwareoplossingen.

Voor de integratie met SAP hebben we een API-koppeling ontwikkeld waarmee we gegevens kunnen synchroniseren tussen de webshop en de ERP-software. Zodra er een wijziging plaatsvindt in een product binnen SAP, wordt deze binnen enkele minuten ook verwerkt op de website, zodat dealers direct toegang hebben tot up-to-date producten en ze direct kunnen bestellen.


E. Kramers

706 Seating Group

Aangename samenwerking, directe communicatie en snelle service!

De koppeling tussen monday.com en Exact voor Merk Fryslân zorgt voor naadloze integratie en efficiënte gegevensuitwisseling. Hierdoor kunnen teams optimaal samenwerken, workflows stroomlijnen en realtime inzicht krijgen in financiële gegevens. Het resultaat is een geoptimaliseerde bedrijfsvoering en verbeterde besluitvorming voor Merk Fryslân.


Willem van de Veer

Merk Fryslân

Een partner die met ons meedenkt en altijd een oplossing heeft voor elk probleem. Echt een aanbeveling!

De koppeling tussen HubSpot en Exact voor OGZ zorgt voor een naadloze integratie van marketing- en verkoopactiviteiten. Hierdoor kunnen gegevens eenvoudig worden gesynchroniseerd en gedeeld tussen beide platforms, waardoor efficiëntere processen ontstaan en er betere inzichten zijn voor OGZ.


Ralf Adang

OGZ

Tijdsbesparing


Door de ontwikkeling van diverse API-koppelingen voor onze partners is er aanzienlijke tijdsbesparingen gerealiseerd. Gegevens worden real-time gesynchroniseerd, waardoor informatie altijd up-to-date is en direct beschikbaar is in alle gekoppelde systemen. Dit stelt medewerkers in staat om sneller toegang te krijgen tot de juiste gegevens, processen te stroomlijnen en zich te richten op taken die meer waarde toevoegen aan de organisatie.

Minder kans op fouten


Door de ontwikkeling van een API-koppeling wordt de kans op fouten aanzienlijk verminderd. Handmatige gegevensoverdracht tussen systemen brengt vaak menselijke fouten met zich mee, zoals typfouten, dubbele invoer of verkeerde interpretaties. Met een API-koppeling worden gegevens automatisch en real-time gesynchroniseerd, waardoor de nauwkeurigheid en consistentie van de gegevens worden gewaarborgd. Het elimineren van handmatige tussenkomst minimaliseert de kans op fouten, verbetert de gegevensintegriteit en verhoogt de betrouwbaarheid van de informatie.

Samen naar succes en groei


We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld en de succesvolle samenwerkingen die we hebben kunnen realiseren. Onze referenties getuigen van de waarde die we bieden op het gebied van IT-oplossingen en dienstverlening. We blijven streven naar excellentie en innovatie, en kijken ernaar uit om nog meer organisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we ook uw bedrijf kunnen helpen groeien en excelleren. We staan klaar om uw volgende succesverhaal te creëren.

Neem contact op