Overzicht vanBetaalkoppelingen

Verbeter jouw online betalingen met APIconnect betaalkoppelingen


Wil jij het betaalproces van jouw bedrijf vereenvoudigen en versnellen? Overweeg dan eens een online betaalkoppeling via APIconnect! Met een online betaalkoppeling kunnen jouw klanten gemakkelijk en veilig online betalen, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring en verhoogde klanttevredenheid. Bovendien kan een online betaalkoppeling handmatige fouten voorkomen en de efficiëntie van jouw financiële processen verbeteren. APIconnect kan jouw bedrijf helpen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte online betaalkoppeling die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

 1. Adyen
 2. Braintree
 3. Buckaroo
 4. Checkout.com
 5. Google Pay
 6. Ingenico
 7. Mollie
 8. MultiSafepay
 9. Pay.nl
 10. Payconiq
 11. PayPal
 12. Payvision
 13. Stripe
 14. WorldPay

APIconnect: Voor naadloze online betaalkoppelingen


Zoek je een betrouwbare partner voor het laten maken van online betaalkoppelingen? APIconnect is gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte koppelingen en kan je helpen om jouw betalingsverwerking te stroomlijnen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Online betaalkoppeling


Verbeter jouw online betalingen met APIconnect betaalkoppelingen

Wil jij het betaalproces van jouw bedrijf vereenvoudigen en versnellen? Maak dan een online betaalkoppeling via APIconnect! Met deze online betaaloplossingen kunnen jouw klanten gemakkelijk en veilig online betalen, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring en verhoogde klanttevredenheid. Bovendien kan een PSP koppeling handmatige fouten voorkomen en de efficiëntie van jouw financiële processen verbeteren. APIconnect kan jouw bedrijf helpen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte online betaalkoppeling die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

 

Koppelingen met Payment Service Providers

Zoek je een betrouwbare partner voor het laten maken van online betaalkoppelingen? APIconnect is gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte koppelingen en kan je helpen om jouw betalingsverwerking te stroomlijnen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat is een PSP Koppeling?

Een PSP koppeling, ook bekend als een Payment Service Provider koppeling, is een technologische oplossing die de betalingsverwerking voor o.a webwinkels vereenvoudigt. Het stelt e-commerce bedrijven in staat om veilige en naadloze betalingen te accepteren van hun klanten via verschillende betaaloplossingen, zoals creditcards, bankoverschrijvingen, en e-wallets. Door gebruik te maken van een PSP koppeling, kan elke webwinkel alle betaalprocessen optimaliseren en een soepele en efficiënte betalingservaring bieden aan haar klanten. Door een geautomatiseerde betaalkoppeling is een manuele afhandeling niet meer nodig.

Online betalingsverwerking wordt steeds populairder, ongeacht het product dat aangeboden wordt, vooral nu meer bedrijven hun producten en diensten online aanbieden. Online betaalproviders koppelingen zijn een cruciaal onderdeel van dit proces, waardoor bedrijven eenvoudig betalingen kunnen accepteren en verwerken.

Online betaalproviders koppelingen zijn interfaces die de betalingsgegevens van een klant verwerken en doorsturen naar de bank van de verkoper. Dit gebeurt in real-time, waardoor klanten direct kunnen zien of hun betaling is geslaagd. Het belangrijkste voordeel van online betaalproviders koppelingen is dat ze bedrijven in staat stellen om snel en gemakkelijk betalingen te accepteren en verwerken.

payment-service-providers

 

Belangrijke online betaalproviders koppelingen

Er zijn verschillende online betaalproviders koppelingen beschikbaar die bedrijven kunnen gebruiken om betalingen te accepteren en te verwerken. Hieronder volgt een overzicht van enkele betaalproviders voor al je online betalingsverkeer:

iDEAL

iDEAL is een populaire online betaalmethode in Nederland, waarmee cliënten direct online betaaltransacties kunnen doen via hun eigen bank. iDEAL is een snelle, veilige en betrouwbare manier om betalingen te ontvangen. Het is sinds 2005 dé standaard voor online betalingstransacties in Nederland. Jaarlijks worden er ruim 1,2 miljard iDEAL-betalingen gedaan, waarvan ruim 6 miljoen op piekdagen. Wist je dat 70% van alle Nederlandse e-commerce transacties met iDEAL worden betaald?

iDEAL-logo

PayPal

PayPal is een een online betaalservice waarmee je geld kan overmaken, betalen, verzenden en ontvangen zonder dat je elke keer jouw financiële gegevens hoeft in te voeren. Een PayPal betaalkoppeling stelt je in staat om betalingen te ontvangen van klanten over de hele wereld, ongeacht hun locatie of de valuta die ze gebruiken. Onmisbaar voor ondernemers die internationaal actief zijn.

PayPal-Logo

Mollie

Mollie Mollie is een betaalplatform waarmee ondernemers op een efficiënte manier online transacties/betalingen kunnen verwerken en ontvangen. Een van de belangrijkste voordelen van het Mollie betaalplatform is de mogelijkheid om verschillende betaalmethoden te accepteren. Het brede scala aan betaalmethoden zorgt ervoor dat klanten uit verschillende landen en regio's gemakkelijk kunnen betalen, wat de conversie ten goede komt.

Mollie-logo

 

Stripe

Stripe is een betaalplatform dat bedrijven helpt om online betalingen te accepteren en te verwerken. Het biedt een veilige en betrouwbare manier om betalingen te ontvangen van consumenten over de hele wereld. Stripe ondersteunt verschillende betaalmogelijkheden, waaronder creditcardbetalingen en iDEAL.

Stripe-Logo

AfterPay

AfterPay is een populaire betaalmethode in Nederland waarmee consumenten hun aankopen achteraf kunnen betalen. Bedrijven die gebruik maken van AfterPay als betaalmethode, ontvangen het geld direct van AfterPay, waardoor zij geen risico lopen op wanbetalingen.

afterpay-logo

Klarna

Klarna is een Zweedse betaaldienst die inmiddels ook in Nederland beschikbaar is. Met Klarna kunnen klanten hun aankopen achteraf betalen of in termijnen betalen. Het is een handige betaalmethode voor klanten die tijdelijk even wat minder budget hebben.

klarna-logo

 

Buckaroo

Buckaroo is een Nederlands betaalplatform dat bedrijven helpt om online betalingen te accepteren en te verwerken. Het biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, creditcardbetalingen en PayPal.

buckaroo-logo

Adyen

Adyen is een betaalplatform dat bedrijven helpt om wereldwijd online betalingen te accepteren en te verwerken. Het biedt ondersteuning voor meer dan 250 betaalmethoden en kan daardoor worden gebruikt door bedrijven die internationaal actief zijn.

Adyen-Corporate-Logo

 

MultiSafepay

MultiSafepay is een Nederlands betaalplatform dat bedrijven helpt om online betalingen te accepteren en te verwerken. Het biedt een breed scala aan betaalmethoden, waaronder iDEAL, creditcardbetalingen en PayPal.

multisafepay-logo

 

Pay.nl

Pay.nl is een Nederlands betaalplatform dat bedrijven helpt om online betalingen te accepteren en te verwerken. Het biedt een breed scala aan betaalmethoden, waaronder iDEAL, creditcardbetalingen en PayPal.

pay.nl-logo

Integratie van online betaalproviders koppelingen

Om online betalingen te accepteren en te verwerken, moeten bedrijven hun webshop of website integreren met de online betaalproviders koppelingen. Hieronder volgen enkele belangrijke overwegingen bij het integreren van online betaalproviders koppelingen:

Betrouwbaarheid en veiligheid

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een online PSP koppeling is de betrouwbaarheid en veiligheid van het platform. Het is belangrijk om een betrouwbare en veilige PSP te kiezen, omdat klanten anders mogelijk hun vertrouwen verliezen in de webshop of website.

Kosten en tarieven

Elke online PSP koppeling hanteert zijn eigen kosten en tarieven voor het accepteren en verwerken van betalingen. Het is belangrijk om deze kosten en tarieven te vergelijken voordat een keuze wordt gemaakt voor een specifieke online PSP koppeling.

Integratiemogelijkheden

Elke online PSP koppeling biedt zijn eigen integratiemogelijkheden. Het is belangrijk om te controleren of de gekozen online PSP koppeling kan worden geïntegreerd met de webshop of website.

Ondersteuning en service

Een goede ondersteuning en service is belangrijk bij het accepteren en verwerken van online betalingen. Het is daarom belangrijk om te controleren of de gekozen online PSP koppeling goede ondersteuning en service biedt.

Aanvullende functies

Sommige online betaalprovider koppelingen bieden aanvullende functies, zoals fraudepreventie, abonnementenbeheer en terugkerende betalingen. Het is belangrijk om te controleren welke aanvullende functies de gekozen online betaalprovider koppeling biedt.

 

Voordelen van online betaalproviders koppelingen

Er zijn tal van plugins en modules beschikbaar die het koppelen van betaalmethoden mogelijk maken. Een van de grootste voordelen van het koppelen van een PSP met een webwinkel is de mogelijkheid om bijvoorbeeld een e-mail met facturen automatisch te verzenden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat klanten een factuur direct na aankoop ontvangen.

Wanneer je meerdere producten aanbiedt op je webshop, kan het koppelen van je PSP ook helpen om de betaling van verschillende producten tegelijkertijd te vereenvoudigen. Dit is vooral handig als klanten producten willen combineren en slechts één keer willen afrekenen.

Het installeren van een PSP plugin of module is relatief eenvoudig en vereist meestal geen diepgaande technische kennis. In de meeste gevallen hoeft de plug-in alleen maar te worden gedownload en geïnstalleerd voordat je aan de slag kunt gaan.
 

Neem contact op


Heeft jouw organisatie ook behoefte aan een API-koppeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.