GEFELICITEERD!!Koppeling mogelijk
Neem contact op

Power BI en Exact Online API koppeling laten maken


Een API koppeling maken met Power Bi - Exact Online biedt verschillende voordelen. Door Exact online API's te koppelen met Power BI kan je o.a jouw bedrijfsprocessen beter stroomlijnen en kosten besparen. Deze API koppeling heeft tal van voordelen, waaronder automatisering, efficiëntie, real-time gegevens, schaalbaarheid, integratie van externe services en verbeterde gebruikerservaring. Deze voordelen kunnen jou helpen om processen te verbeteren, productiviteit te verhogen en betere beslissingen te nemen op basis van actuele gegevens. Een Power Bi - Exact Online koppeling is onmisbaar voor moderne bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen en een concurrentievoordeel nastreven.

Overzicht API koppelingen

 

Exact Online

Exact Online is een populair cloud-based boekhoud- en ERP-systeem. De Exact Online API maakt het mogelijk om de gegevens van het systeem te integreren met andere toepassingen. Enkele voordelen van de API zijn:

 • Real-time toegang tot financiële gegevens, facturen en betalingen.
 • Automatische synchronisatie van verkooporders, facturen en betalingen tussen Exact Online en andere systemen.
 • Mogelijkheid om workflows te automatiseren en te optimaliseren.
 • Verhoogde efficiëntie en nauwkeurigheid door gegevensfouten te verminderen.
 • Flexibiliteit om aanpassingen te maken en integraties te bouwen die passen bij de specifieke behoeften van een organisatie.

Lees meer over Exact Online API

Power BI

Power BI is een business analytics service van Microsoft die gebruikers in staat stelt om data te visualiseren en te analyseren. De Power BI API biedt diverse voordelen, waaronder:

 • Geautomatiseerde data-updates
 • Mogelijkheid om aangepaste visuals te creëren
 • Integratie met andere Microsoft-applicaties
 • Mogelijkheid om te delen en samen te werken aan rapporten
 • Realtime monitoring van data en trends.

Lees meer over Power BI API

Ga vandaag nog voor je eigen API!


Een API koppeling kan van onschatbare waarde zijn voor bedrijven die tijd en geld willen besparen op repetitieve taken en processen. Onze expertise in het bouwen van API-koppelingen kan jouw bedrijf helpen om gegevens te synchroniseren tussen verschillende softwaretools en platforms. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met onze API-integratieoplossingen van Power BI & Exact Online.


Exact Online connector en de krachtige Microsoft Power BI dashboard


Met Microsoft Power BI kan je kant-en-klare dashboards en rapportages maken voor jouw Exact Online administratie. Dit dashboard bevat alle belangrijke actuele data die je nodig hebt, zoals omzetanalyse, ebit-analyse, accounts payable analyse en omzet versus target. Power BI biedt een krachtige grafische weergave van jouw belangrijkste bedrijfsdata, zodat je in één oogopslag inzicht krijgt in de prestaties van jouw bedrijf of organisatie. De Power BI connector en Exact Online connector zorgen ervoor dat jouw gegevens actueel worden bijgewerkt, zodat ze altijd over de meest actuele informatie beschikken. Je kan met behulp van Power BI dashboards diepgaande analyses uitvoeren op Exact Online gegevens en jouw bedrijfsprestaties optimaliseren.

Power BI Connector voor Exact Online

De Power BI connector voor Exact Online is een API connector die speciaal is ontwikkeld om een naadloze integratie tussen Power BI en Exact Online mogelijk te maken. Met deze connector kan je niet alleen jouw Exact Online administraties koppelen, maar ook additionele databronnen toevoegen en combineren met jouw Power BI omgeving. Je kan ook Power Bi koppelen met andere softwaresystemen die je binnen jouw organisatie gebruikt. Hierdoor krijg je een 360-graden beeld van jouw bedrijfsprestaties en kan je diepgaande analyses uitvoeren: Een kant en klaar dashboard voor optimale business insights.

Power BI Connector voor Exact Online in de praktijk

Stel je voor dat je een bedrijf hebt en je wilt de verkoopcijfers analyseren. Met behulp van de Power BI Connector kun je eenvoudig verbinding maken met de database waarin de verkoopgegevens zijn opgeslagen. Vervolgens kun je met behulp van Power Query de gegevens transformeren en manipuleren om ze klaar te maken voor analyse.

Een ander voorbeeld is het gebruik van de Power BI Connector om gegevens uit Exact Online op te halen. Met de connector kun je de Exact Online API's gebruiken om direct toegang te krijgen tot je financiële gegevens. Dit stelt je in staat om snel rapporten en dashboards te maken met financiële analyses en KPI's.
software-installation-azure-data-factory


Business Intelligence Functionaliteiten

De Power BI connector biedt een krachtige business intelligence platform met een breed scala aan functionaliteiten. Met Power BI kan je:

 • Krachtige analyses uitvoeren op jouw Exact Online gegevens en bronnen.

 • Zelfs additionele databronnen integreren voor een compleet beeld van jouw bedrijfsprestaties.

 • Real-time verbinding maken met jouw Exact Online omgeving.

 • Kant-en-klare dashboards en rapportages gebruiken om snel inzicht te krijgen in uw belangrijkste KPI's.

 • De Power BI web-applicatie gebruiken om jouw dashboards en rapportages te delen met collega's.

Je profiteert ook van een uitgebreide community en ondersteuning. Er is een actieve gebruikersgemeenschap waar je terecht kan voor het delen van kennis, het stellen van vragen en het vinden van inspiratie.
 

power-bi-exact-werkoverleg-tussen-twee-werknemers-zonder-technische-kennis-geven-elkaar-een-high-five


Verminder Handmatig Werk en Verbeter de Efficiëntie

Een ander voordeel van Power BI voor Exact Online is de mogelijkheid om handmatig werk te verminderen. Met de directe koppeling tussen Power BI en Exact Online worden gegevens automatisch bijgewerkt en is handmatige data-invoer overbodig. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook de kans op menselijke fouten. Het werkt veel efficiënter.

Naadloze Integratie: Exact Online - Power BI

Dankzij de Exact Online API connector is de integratie van Exact Online met de Power BI connector naadloos en probleemloos. Je kan eenvoudig verbinding maken met jouw Exact Online administraties en direct toegang krijgen tot jouw belangrijkste bedrijfsgegevens. Of het nu gaat om financiële gegevens, verkoopinformatie, voorraadbeheer of andere relevante data, Power BI haalt alles binnen met behulp van de connector.

Verbeterde Omzetanalyse en EBIT-analyse

Met Power BI voor Exact Online kan je gedetailleerde omzetanalyses en EBIT-analyses uitvoeren. Je kan de gegevens van jouw Exact Online administratie moeiteloos visualiseren en analyseren, en diepgaande inzichten verkrijgen in jouw bedrijfsprestaties. Met krachtige grafische weergaven kan je trends identificeren, marges analyseren en de winstgevendheid van jouw activiteiten beter begrijpen.

business-intelligence-teamleden-bekijken-power-bi-rapportages


Efficiënte Kostenanalyses en Accounts Payable Analyse

Een ander voordeel van Power BI voor Exact Online is de mogelijkheid om efficiënte kostenanalyses uit te voeren. Je kan jouw uitgaven monitoren, kostenpatronen identificeren en inzicht krijgen in de belangrijkste kostenposten. Bovendien kan je met de accounts payable analyse de openstaande rekeningen beheren, leveranciersprestaties evalueren en de cashflow effectiever beheren.

Omzet versus Target Analyse voor Doelgerichte Prestatiebeoordeling

Met Power BI je eenvoudig een omzet versus target analyse uitvoeren om de prestaties van jouw bedrijf te beoordelen. Je kan jouw doelstellingen en targets instellen en vervolgens de werkelijke omzet vergelijken met de gewenste resultaten. Deze analyse stelt je in staat om gebieden te identificeren waar verbeteringen nodig zijn en gerichte acties te ondernemen om jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Real-time Data voor Snelle Besluitvorming

Een van de belangrijkste voordelen van Power BI voor Exact Online is de mogelijkheid om real-time data te gebruiken. Dankzij de directe verbinding met Exact Online worden jouw gegevens automatisch bijgewerkt zodra er wijzigingen plaatsvinden. Dit stelt bedrijven in staat om altijd te beschikken over de meest actuele informatie en snelle besluiten te nemen op basis van feitelijke gegevens.

overleg-van-teamleden-over-een-power-bi-connector-voor-exact


Verhoogde Efficiëntie en Productiviteit

Door Power BI te integreren met Exact Online kan je de efficiëntie en productiviteit van jouw organisatie aanzienlijk verbeteren. Met geautomatiseerde gegevensinvoer, geavanceerde analyses en snelle rapportagemogelijkheden kan je kostbare tijd besparen en de nauwkeurigheid van jouw beslissingen vergroten. Hierdoor kan je meer richten op strategische initiatieven die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Extra administratie toevoegen

Met Power BI kun je flexibel groeien en je Exact Online omgeving uitbreiden. Of je nu één of meerdere Exact Online administraties hebt, Power BI past zich aan jouw behoeften aan. Voeg eenvoudig meerdere administraties toe, pas dashboards aan en integreer extra databronnen voor een completer beeld van jouw bedrijfsprestaties. Power BI maakt je klaar voor groei en een succesvolle schaalvergroting.

Geen Technische Kennis Nodig, Direct Beginnen

Een groot voordeel van Microsoft Power BI voor Exact Online is dat je direct aan de slag kan zonder uitgebreid technische kennis van rapporteren. De intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke tools maken het gemakkelijk voor gebruikers op elk niveau om snel waardevolle inzichten te verkrijgen. Je hebt dus geen technische kennis nodig. Profiteer direct van de krachtige mogelijkheden van Power BI en optimaliseer meteen jouw bedrijfsprocessen. Zelf kiezen uit meer dan 1.000 Exact Online tabellen voor Power BI rapportages.

exact-online-in-power-bi-connector-collega's-die-rapportages-bespreken


Gebruik van Power Query

Een van de krachtige functies van de Power BI Connector is de integratie met Power Query. Met Power Query kunnen gebruikers gegevens transformeren en voorbereiden voordat ze worden geladen in Power BI. Dit stelt hen in staat om gegevens te manipuleren, te filteren en te structureren op een manier die het beste past bij hun behoeften.

Verbeterde toegang tot Exact Online API's

De Power BI Connector biedt ook verbeterde toegang tot Exact Online API's, waardoor gebruikers direct gegevens kunnen ophalen uit Exact Online, een populaire cloudgebaseerde boekhoudsoftware. Hierdoor kunnen ze snel en eenvoudig hun financiële gegevens integreren in hun Power BI-rapporten en dashboards.

Meest actuele data gegevensanalyse met Power BI Web

Naast de integratie met Power BI Desktop, ondersteunt de Power BI Connector ook Power BI Web. Dit stelt gebruikers in staat om real-time gegevensanalyse uit te voeren via hun webbrowser. Ze kunnen interactieve rapporten en dashboards maken en delen met anderen, wat zorgt voor een naadloze samenwerking en het verkrijgen van nieuwe inzichten.

Het Installeren van de Business Analyse Applicatie

Om te beginnen met het gebruik van Power BI voor Exact Online, dien je de Power BI Desktop applicatie te installeren. Met Power BI Desktop kan je eenvoudig rapportages en dashboards maken op basis van jouw Exact Online gegevens. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van Power Query om meerdere Exact Online projecten te koppelen en gegevens te transformeren naar bruikbare inzichten. Investeringen in rapporten en Power BI kennis blijven altijd behouden.